Sosyal Medya

Kürsü

İnsanî ilişkileri İslâm adına zehirleyen bir ‘fitneci’nin şeytanî itirafı - Selahaddin E. ÇAKIRGİL

Bir kişi düşününüz ki, aklı-fikri, hayalhânesinde, halusinasyonlar içinde ürettiği entrikaları daha bir şekillendirmekle meşgul..



Dünyanın en büyük emperyalist şeytanî güçlerinden birisinin kucağına oturmuş, onun himayesinde, CIA denilen entrika merkezinde üretilip kendisine verildiği ihtimalini düşündürten bilgi ve taktiklerle her gün bir yeni entrika ve fitne senaryosunu tezgâhlamaya çalışıyor.

Bu kadar entrikalar, fitne-fesadlar, sırf câhillikle üretilecek ÅŸeyler deÄŸil.. Belli eÄŸitimler ister. GeçmiÅŸte, elindeki TV kanallarında oynattığı ve senaryosu kendi kontrolünden geçtiÄŸi bildirilen sahnelerde ne gibi ÅŸeytanlıkları sergilettiÄŸi bilinen bu kiÅŸi fitne-fesadlarını bir mukaddes inanç sistemi adına sunuyor da, onun afyonladığı kimseler de böyle bir saplantıya kapılırlarsa, bu daha da ve insan iliÅŸkilerini entrika üzerine kurmaya ayarlanmış bir büyük ÅŸeytanlık olur.

Ä°nsana, ‘Tahammül mülkünü yıktın, Hulâgû Han mısın bre zâlim!..’ dedirttirecek cinsten..

***

Son ürettiÄŸi fitnelerinden birisi de, kaatil adayı olarak hazırladıklarına, ‘minareyi çalmak için kılıfını önceden hazırlatan’ bir yol göstermek kurnazlığı..

‘Birilerine karşı bir takım suikasdler yapılır, sonra da bunu bizim yaptırdığımızı söyleyeceklerdir.. Ben ÅŸimdiden haber veriyorum..’ diyerek hem suikast talimâtı ve hem de onu yaptırabilmek için afyonladığı kaatil adaylarına savunma taktikleri veriyor. Siyasîlerden ayrı olarak, ‘itirafçı‘ olarak ortaya çıkanları da tehdid ediyor. Hattâ, hapiste olan yandaÅŸlarını bile korkutuyor.

‘Öyle bir suikasd ki, zâhiren bazı siyasîleri veitirafçıkılıklı müfterîleri hedefe koyacaklar. Åžimdi bu itirafçılardan endiÅŸem benim.. (…)Onlar için de bir ÅŸey yapabilirler. …Derler ki, ‘…daha evvel içlerindeydi. Ä°hanet ettiÄŸinden dolayı cezalandırdılar.’ Bunu da yapabilirler. Herkes bilmeli.(…) Hapishanelere koydukları o insanlar için de bir baÅŸkaldırmatablosu göstermek, …öldürmek suretiyle, iÅŸte bakın bunlar teröristfilan dedirtme meseleleri.. (…) ÅŸeylerdir.’

***

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın 18 Ocak günü yaptığı konuÅŸma bu açıdan da ilginç..

‘(…)Tuzakları oyunları fark etmekte zaman zaman geç kaldığımızı görüyorum. (…)Çünkü biz hayatımızın hiçbir döneminde insanları peÅŸin hükümle deÄŸerlendirmedik.. …Fakat bu örgütün zihin dünyası ve organizasyon yapısının her türlü iyiniyeti istismara açık olduÄŸunu gördük.  (…)17-25 Aralık da bir darbe giriÅŸimidir.  …Bu darbe giriÅŸimini boÅŸa çıkarttık. 17-25 Aralık’ta baÅŸaramadıklarını 15 Temmuz’da TSK içindeki yandaÅŸları ile gerçekleÅŸtirmeye çalıştılar. Pensilvanya’daki zat hâlâ, utanmadan -sıkılmadan‚ ‘Bütün bunlar senaryo..’diyor. Biz neyin senaryo olduÄŸunu biliyoruz.

(…)Åžu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. Ä°tirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doÄŸru konuÅŸmuyor. Bunu açık söylüyorum. Ä°tirafçı diyerek ortaya çıkarken bunlar, gayet iyi aldatmacaoynuyorlar.

En tehlikeli olan da bu…

Çünkü bunların bir kısmıyla benim, BaÅŸbakanlığım zamanında. baÅŸa baÅŸ görüşmelerim olmuÅŸtur, Åžimdi itirafçı olarak söyledikleriyle BaÅŸbakan olduÄŸum zaman bana söylediklerine tamamen aykırı ifadeler. Bu oyuna asla gelmemek gerekiyor.’

Evet, hele de yüksek yargı ve bürokrasiden ya da yüksek rütbeli asker kiÅŸiler arasından çıkan ve ‘itirafçı‘ denilen kiÅŸilerin kendi paçalarını kurtarmak için Pensilvania Åžeyhi’nin kendilerine önceden verdiÄŸi, ‘Bizi aldatmış, diye bana hakaret edebilirsiniz, yeter ki konumunuzu koruyun.. Ammâr bin Yâsirgibi olun.. SorumluluÄŸunuz yok..’ ÅŸeklindeki ‘cevaz’larıyla sergilediÄŸi hile ve kurnazlıklarını Tayyip Bey’in en üst sorumlu olarak açıkça dile getirmesi, çok önemli bir teyakkuz  hali...

***

Evet, adaletsizlik yapılmasın; ama, hain ve zâlimlere haketmediği merhameti göstermek de mazlumlara haksızlık olacaktır.

STAR

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.